Найбільше на війні вражає цинізм тилових пацюків. Прикладів і в минулій владі, і в існуючій - безліч, - Дмитро Ярош

"Знаєте, що найбільше вражає на війні? Ні - навіть, не смерті близьких людей. Це дуже боляче, але закономірно. Війна, на превеликий жаль, без втрат не обходиться. Справедлива війна - це завжди жертва", - пише засновник "Правого сектора" Дмитро Ярош на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Коли віриш у Бога і знаєш, що воюєш за Свободу і Незалежність своєї Нації, тоді розумієш, що ті, хто гине за Батьківщину - живуть вічно. Найбільше на війні вражає цинізм тилових пацюків. Прикладів і в минулій владі, і в існуючій - безліч.

Найсвіжіший - це коли тварина, яка займає одну із найвищих посад в Державі, такий собі хрунь Тупицький, під час війни "переоформив" своє майно, в окупованому кац@п@ми українському Криму... Ви уявляєте, українці, що він зробив?..

А таких як він справді немало. Вони - голосують за колаборантів з ОПЗЖ та за інших гнид; вони - зневажають нашу Революцію Гідності; вони "грають членами на роялях"; вони - не відповідають на ворожий вогонь; вони - зневажають все українське; вони - ті, про яких колись писали: "Народ, який немає Честі, не буде мати і Хліба"...

Надихає одне: я бачив на Майдані та на Війні тисячу тисяч українців, яким "нєкакаяразніца", і які готові віддати все найдорожче во благо своєї Нації та Держави.

А доти, доки є люди, здатні вбивати ворогів, і при необхідності гинути, в ім’я вищих ідеалів, всілякі негідники, типу Тупицького, не будуть ганебним маркером нашого народу.

Геть бидло! Слава Україні!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...