Наміри Путіна відновити наступ 24 лютого можуть зіграти злий жарт з РФ, - Жданов

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що наміри політичного керівництва Росії поновити наступ у символічну дату повномасштабного вторгнення, 24 лютого, може зіграти злий жарт з РФ, передають Патріоти України.

Він пояснив, що готовність російських військ не відповідає тим масштабам, про які говорить РФ. "Путін дуже полюбляє цю конспірологію, цифрологію, ми це постійно бачимо по його діях, і він буде вимагати чогось масштабного і великого, а його генерали будуть вимушені віддати наказ переходу до наступальних дій на одному або на декількох оперативних напрямках. Адже готовність російських військ не відповідає тим масштабам, які заявляє політичне керівництво РФ. Але можемо очікувати й треба готуватися, що у лютому противник спробує щось зробити, хоча б у тих можливостях, які будуть у нього на той час", - зазначив Жданов.

За словами експерта, він не бачить, щоб росіяни формували якесь ударне угруповання для створення кістяка чи ядра, який дозволив би їм здійснити масований наступ з проникненням на оперативну глибину України (150-200 км). Жданов додав, що зараз у РФ немає такої можливості, вона апелює лише своїм безмежним людським ресурсом.

"У РФ можуть відмобілізовувати не одну сотню тисяч військовозобов'язаних. Ми бачимо, що людський ресурс прибуває, але вони його не зосереджують в одному місці, а накопичують на окупованих територіях, максимально збільшуючи там щільність військ. З технікою у противника величезна проблема, бо промисловість РФ на сьогодні не в змозі забезпечити потреби армії. Можливо, це спонукає Росію перейти до тактики виснажливої атаки, яку вони проводять на Донецькому напрямку, де за рахунок людського ресурсу намагаються продавити нашу оборону", - припустив військовий експерт.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...