"Наша IT-армія разом із СБУ дала "отвєточку" за обстріли - хакнули пітерську енергетичну компанію", - Голобуцький

"Хай росіяни звикають сидіти без світла. Лучіна, лапті – ваше всьо. На московських болотах поки намагаються не помічати тему, але днями наша IT-армія разом із СБУ дала «отвєточку» за обстріли — хакнули пітерську енергетичну компанію", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Половина лєнінградської області не могла навіть включити телевізори, щоб подивитись скабєєву. Кто ответіт за звєрства бендеро-нацистов?

За дивним збігом, Ілля Вітюк, головний по кібер-темі в службі, сьогодні натякнув, що ІТ-фронт у росіян тріщить так же, як і фронт звичайний – вони змушені захищатись. І далі буде це цікавіше. Дійсно, йде перша в історії кібервійна і Україна в ній точно не програє.
Думаю, що сьогоднішні обстріли так просто не залишать без відповіді. Чекаємо «отріцатєльної» роботи російських ТЕЦ? А зима там, до речі, набагато холодніша. Потроху будуємо український Моссад і це чудово".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкритий бунт у стилі "Пригожин 2,0", чи по-тихому табакерка у скроню: Чим віддячать Путіну Патрушев та Шойгу за останні кадрові перестановки на кремлівському олімпі

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:00

-. Поки країна-агресор Росія намагається наступати у Харківській області та на Донбасі, владна верхівка її розсипається, як картковий будиночок. І якщо вже продовжувати ігрові аналогії - непохитні, здавалося б, персонажі кремлівської влади нині падають...

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...