Наслідки падіння 10-го літака ВПС РФ у небойових умовах.. жертв більшає. "Пілот показав Єйську, що творять росіяни в Україні", - Бутусов щодо "сокола путіна", який кинув свій літак на співгромадян

Як повідомляли ПУ, у російському Єйську 17 жовтня на житловий будинок упав винищувач-бомбардувальник Су-34, який попри брехливу заяву МО РФ про навчальний беззбройний політ, мав повний боєзапас.

"Крушение Су-34 в Ейске – как минимум десятая небоевая потеря в авиации рф с начала войны в Украине.

Спасательная операция закончена. Подтверждено 13 погибших и 19 пострадавших в результате падения самолёта", - констатує російський воєнний аналітик на телеграмканалі The Bell.

Один із льотчиків катапультувався і приземлився практично у дворі охопленого полум'ям багатоповерхового будинку. Журналіст Юрій Бутусов констатує, що «російський пілот показав Єйську, що творять росіяни в Україні — кидають некеровані бомби по житлових будинках, вбивають без розбору».

«Це найбільш символічне фото, яке показує, що являють собою моральні якості російських військових льотчиків, — написав Бутусов під знімком авіакатастрофи. - Бомбардувальник Су-34 із повною заправкою палива та снарядів вилетів із аеродрому Єйськ у Краснодарському краї, ймовірно, для завдання удару по Україні. Проте після зльоту у літака виникла несправність коли літак летів над житловим масивом Єйська. Замість того, щоб відвернути бомбардувальник у бік від житлових будинків, російський льотчик вирішив врятувати тільки своє життя і катапультувався, не спробувавши відвернути, і кинув свій літак прямо на багатоквартирний будинок. Будинок палає, рвуться боєприпаси, загинуло щонайменше 10 людей (за оновленими даними - 13.- ред.), доступу до всіх палаючих квартир досі немає, а пілот спокійно приземлився на парашуті, добре помітному на фото. Врятував свою шкуру, а що там з іншими — неважливо. Російський пілот показав Єйську, що творять росіяни в Україні — кидають некеровані бомби по житлових будинках, вбивають без розбору. Льотчик-вбивця, якому не шкода ні своїх ні чужих, який живе і літає заради зарплати найманця».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...