Навіщо Путін випустив на арену Суровікіна із промовою поразки, - Злий Одесит

"Мені подобається, як російська безхребетна пропаганда в одну горлянку зараз розхвалює поразкову промову Суровікіна про те, що російським окупантам не втримати Херсон. Усі як один вони хвалять генерала за "правду", мовляв, саме такого ставлення від армії до народу вони й чекали!" - пише військовий оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України, та продовжує:

"Таке неприкрите вилизування заду Суровікіна після того, як заявив про фактичне фіаско на правому березі, не може як-небудь корелюватися з тим, як російська ж пропаганда звеличувала регулярну брехню від Міноборони РФ і сама ж генерувала наративи про те, що: "Та що тієї України? На два дні! Все за планом!"

Але найголовніше те, що про патовість російського угруповання на правому березі було зрозуміло ще в липні. І ось дивно, що це розуміли багато хто, наприклад я, але абсолютно не розуміло російське командування. А зараз раптово почало розуміти.

Нові казани у пеклі вже готуються

Але поки це розуміння прийшло до командування російських окупаційних військ з липня по жовтень, правобережному угрупованню росіян це коштувало втрат понад 8 тисяч. Тобто, якби росіяни почали втечу в липні, то вони зберегли б життя щонайменше 8 тисяч своїх військовослужбовців. Але ні.

До речі, з правого берега вони навіть зараз не особливо будуть форсовано втікати. А тому бої ще попереду будуть.

Те, що ніс Суровікін, – це підготовка аудиторії до неминучого. Щоб не так сильно стресували. Тим більше, що таких стресів у них попереду ще дуже багато".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...