Навіть якщо Іран віддасть усі свої Shahed, РФ не зможе найближчим часом отримати понад 1 тис. дронів, - Юрій Касьянов

Командир підрозділу безпілотників розвідки ЗСУ Юрій Касьянов зазначив, що до кінця року Росія зможе отримати пару сотень іранських дронів і десь 1000 апаратів протягом наступного року. Про це він розповів в ефірі телеканалу Еспресо, передають Патріоти України.

"Минулого року на озброєнні армії Ірану і Корпусу вартових Ісламської революції було не більше 500 таких апаратів. Кожен такий дрон виготовляється щонайменше два тижні, тому я не думаю, що вони зможуть отримати щось близько 1000 апаратів найближчим часом, навіть якщо Іран віддасть усі свої дрони, які у нього є на озброєнні", - сказав Юрій Касьянов.

Командир підрозділу безпілотників розвідки ЗСУ зазначив, що до кінця року Росія зможе отримати в Ірану ще пару сотень Shahed, однак ніяк не 1000. "Скоріш за все, до кінця року РФ зможе отримати пару сотень таких дронів і десь 1000 апаратів протягом наступного року. Тут найголовніше, щоб за цей час ми змогли організувати ефективну протиповітряну оборону і змогли організувати ефективні атаки нашими дронами по об'єктах РФ, у першу чергу військових, потім енергетичних, політичних та інших. Війна йде не тільки на Донбасі. Вона повинна іти і в Москві, і на Далекому Сході", - додав він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...