"Не ставайте проблемою": Низка республіканців вважає, що Зеленський "припустився стратегічної помилки" - ЗМІ

Союзники колишнього президента США, кандидата на пост глави держави від Республіканської партії Дональда Трампа гостро сприймають будь-які прояви неповаги до нього, включно з появою українського лідера Володимира Зеленського на заводі в Пенсільванії. Про це пише американське видання Politico, підкреслюючи, що підтримку республіканців Зеленський не втратив, проте був попереджений, передають Патріоти України.

Автори публікації зазначають, що навіть деякі республіканські прихильники України на Капітолійському пагорбі вважають, що український президент припустився стратегічної помилки, відвідавши збройовий завод у Скрантоні, штат Пенсільванія, та «втрутився в президентські перегони», назвавши в нещодавньому інтерв'ю кандидата у віцепрезиденти Джей Ді Венса «занадто радикальним».

У Politico підкреслюють, що республіканці - ключовий електорат для Зеленського, якому потрібно догодити, і візит до Пенсільванії, а також «провокація Венса» можуть стати проблемою, оскільки український лідер уже має справу з Трампом, який критикує його за небажання йти на поступки РФ.

"Думаю, що це помилка для будь-якого іноземного лідера втручатися в нашу внутрішню політику, а Україні потрібні всі друзі, яких вона може отримати — тому я думаю, що це була невимушена помилка», — цитує Politico сенатора-республіканця Джона Корніна. Політик також висловив упевненість, що цей інцидент не вплине на підтримку України.

У свою чергу голова Комітету з асигнувань Палати представників Конгресу США Том Коул, наголосив, що, маючи справу з іншою країною, не варто втручатися у внутрішню політику. «У будь-якій ситуації, коли ви маєте справу з іншою країною, втручатися у її внутрішню політику не розумно. Моя порада будь-кому — триматися подалі від американської політики. Не ставайте проблемою, особливо під час партійних виборів, що наближаються, і в останні тижні перед ними, коли, навіть якщо ви абсолютно невинні, все, що ви робите, може бути вирване з контексту», — заявив республіканець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не ставайте проблемою": Низка республіканців вважає, що Зеленський "припустився стратегічної помилки" - ЗМІ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:42

Союзники колишнього президента США, кандидата на пост глави держави від Республіканської партії Дональда Трампа гостро сприймають будь-які прояви неповаги до нього, включно з появою українського лідера Володимира Зеленського на заводі в Пенсільванії. П...

Черговий номінант "премії Дарвіна": Окупант зумів врятуватися від FPV-дрона, але все одно щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:18

У соцмережах з’явилося відео з російським загарбником, який зумів врятуватися від FPV-дрона, однак у підсумку став жертвою власної цікавості. Відповідними кадрами поділився у себе у соцмережах український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укра...