Нічні вибухи у Феодосії: Названо вражені об'єкти та наслідки для окупантів (відео)

Вибухи у Феодосії: ЗМІ назвали пошкоджені об єкти


Чотири безпілотні літальні апарати впали на території АТ Морський нафтовий термінал у місті.

Нафтобазу, дорожнє полотно на трасі Таврида, сім будинків та шість автомобілів було пошкоджено в тимчасово окупованій Феодосії в Криму під час атаки дронів в ніч на 4 березня. Про це повідомляє журналістський Telegram-канал ASTRA, що позиціонує себе як незалежний.

"Магістральний трубопровід на нафтобазі, дорожнє полотно на трасі Таврида, 7 будинків та 6 автомобілів пошкоджено під час атаки БПЛА на Феодосію. Одна людина поранена", - йдеться у повідомленні.

Під час атаки чотири безпілотники впали на території АТ Морський нафтовий термінал у Феодосії. З нафтобази евакуювали працівників. Пошкоджено магістральний трубопровід перекачування палива, виникла пожежа.

За інформацією джерел, на ліквідацію пожежі пішло півтори години - з 3-ї години ночі до 4:30. Нафтобаза раніше вже була атакована у грудні та листопаді 2023 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...