Обіцяють не тільки гроші, але ще і... жінок: Як Росія вербує туркменів у Афганістані

Росія заманює на війну проти України етнічних туркменістанців, які мешкають в Афганістані. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов, цитуючи одного зі своїх підписників, передають Патріоти України.

"Росія вербує етнічних туркменістанців у Афганістані. В якості нагороди обіцяють присвоїти завербованим будинки, машини, ділянки землі, навіть дівчат. Будь-яка дівчина, яка сподобалася, стане його, точніше - допоможуть одружитися. Всі документи зроблять. Ось так російські вербувальники обіцяють етнічним туркменам, які мешкають в Афганістані. Скоро з Пакистану, Індії, Африки привезуть завербованих чучел", - зачитав Жданов коментар свого підписника.

Потім полковник ЗСУ поставив під сумнів ефективність мобілізації в Росії. "Так це що виходить: мобілізація не допоможе виграти війну чи навіть не стабілізує фронт? Ви набираєте гарматне м'ясо в інших країнах. Отож, треба порушити питання, щоб наші союзники визнали Росію державою-терористом", - додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...