Обшуки у ОПЗЖиста Волошина матимуть декілька наслідків, - Голобуцький

"Зрадів, побачивши інфу, що СБУ провела обшуки та оголосила підозру нардепу від ОПЗЖ Олегу Волошину. Не те, щоб я злорадна людина, але Волошин був особливо огидним підвидом опзжешника - "псевдоєвропейським медведчукістом", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Кадровий дипломат, колишній працівник посольства України в Москві, Волошин до лютого минулого року постійно їздив у Європу. Гастрольний тур, який підтримували друзі Путіна на Заході, як правило проходив під гаслом «укрАинские фашисты опять грозят миролюбивой Москве». Особливий успіх гастролі мали в Угорщині, де Волошин любив розповідати про утиски угорців на Закарпатті.
Весь січень і лютий минулого року Волошин грозив українцям у ФБ. Ви ж пам’ятаєте цю браваду від всіх прихильників Кремля? «Ніхто не нападе, але Київ візьмуть за три дні». Однак за пару днів до вторгнення, користуючись депутатської недоторканістю, втік за кордон, а свої сторінки в соцмережах випиляв. Період, коли рідний Волошину Миколаїв розносили ракетами, він вже зустрів у барах Європи.
Супер-важливо, що СБУ так системно взялось за всю «5 колону». Тих, за кого не брались десятиліттями: медведчукістів, «агентів в рясах» та різного роду пропагандистів. Я вже збився з ліку, скільки представників ОПЗЖ позбавили мандатів, громадянства або вручили підозри.
Обшуки у Волошина матимуть декілька наслідків. По-перше під час своїх гастролей замість статусу депутата парламенту (від мандату, відчуваючи «запах смаженого», Волошин відмовився місяць тому), він матиме статус підозрюваного, якого, згодом, очікує суд та тюрма. А по-друге, такий розгром «опзжшників» та невідворотність покарання значно ускладнить для росіян вербовку нових агентів, після посадок та викриття агентів старих.
До речі, в той же день, що у Волошина, обшуки пройшли у сумнозвісної Тетяни Монтян. Однак, тут я не впевнений, що СБУ доведуть справу до суду. Психіатри можуть не дозволити".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...