Офіс президента опинився в епіцентрі скандалу через нецільове використання гуманітарної допомоги слугою Зеленського

Сам високопосадовець не бачить проблеми в тому, що авто, яке Україна просила в General Motors для одних цілей, використовується зовсім для інших.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко використовує в якості службового автомобіля Chevrolet Tahoe, який американська компанія General Motors передала Україні для гуманітарних цілей і вивезення людей з зони бойових дій, повідомляє Bihus.Info.

Тимошенко регулярно викладає у соцмережах сюжети про свою роботу, зокрема й про поїздки в різні регіони країни, під час яких він спілкується з місцевою владою і мешканцями, інспектує будівництва та ремонти об’єктів.

Журналісти помітили на цих відео один і той самий автомобіль, яким користується представник ОПУ — новий позашляховик Chevrolet Tahoe.

Сам Тимошенко підтвердив журналістам, що користується неброньованим позашляховиком та не бачить проблеми в тому, що авто, яке Україна просила в General Motors для одних цілей, використовується зовсім для інших.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...