Огляд карти бойових дій 11 вересня 2024 року - Злий Одесит

Сьогодні 11 вересня. Триває 931 доба оборони України проти російської навали.

Сили оборони України продовжують тримати оборону та проводять контратаки, що призводять до звільнення територій. Російські війська ще не почали нову фазу наступу на Покровському напрямку, але активно готуються до цього.

Водночас вони намагаються підготувати умови для наступу на Курахівському напрямку. Однак їхні зусилля в районі Селидового так й не дали навіть початкового ефекту.

Огляд карти бойових дій 11 вересня дивіться онлайн





Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Непомітно виринають з підводи, так само і уходять: Як українські "морські котики" кошмарять росіян, відбиваючи у ворога чорноморське узбережжя - The Times

середа, 11 вересень 2024, 23:40

Спецоперації вимагають високих розумових здібностей і надзвичайної витривалості, "морські котики" ЗСУ долають кілометри під водою, атакуючи ворога зненацька. Головні орієнтири під час виконання завдань — компас, годинник, глибиномір і розумова арифметика.

Российские оккупанты перешли в контрнаступление в Курской области - Злий Одесит

середа, 11 вересень 2024, 22:40

На второй месяц Курской операции РОВ развернули действия, схожие с тем, что можно назвать контрнаступлением. Фактически, увеличив курскую группировку до более 35 тысяч тел, командование РОВ решило, что этого количества им хватит для вытеснения ЧОУ из К...