Окупанти заявили про атаку дрона на Балаклавську ТЕС у Криму

Росіяни заявили про атаку дрона на Балаклавську ТЕС в окупованому Криму

В окупованому Криму заявили про атаку дрона на Балаклавську ТЕС. Про це повідомляє місцеве російське окупаційне керівництво регіону. Росіяни стверджують, що атака безпілотним літальним апаратом відбулася у ніч на 27 жовтня.

Так званий “губернатор” окупованого росіянами Севастополя Михайло Развозжаєв заявив, що цієї ночі на Балаклавську ТЕС здійснено атаку БПЛА.

За його словами, загорівся лише один із трансформаторів, який перебував на профілактиці та не працював. Він стверджує, що “трансформатор пошкоджено мінімально” і постраждалих внаслідок атаки дрона немає.

Балаклавська ТЕС

Балаклавська ТЕС (Севастопольська парогазова установка-ТЕС) — парогазова електростанція у окупованому Севастополі, яку Росія збудувала на території захопленої української Автономної Республіки Крим. Офіційна церемонія введення в експлуатацію відбулася 18 березня 2019 року.

Станцію будували для того, щоб знизити навантаження на деякі мережі. Це мало би скоротити витрати на реконструкцію так званого російського енергомосту до окупованого Криму.

Уламки безпілотника, с. Іванівка, Сімферопольський район, 19 жовтня 2022 Кадр з відео

Це не перше повідомлення про невідомий БПЛА у Криму. Тиждень тому на окупованому півострові впав безпілотник. Російська окупаційна адміністрація заявила, що в регіоні спрацювала протиповітряна оборона.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Розважаєв заявив, що вдалося збити безпілотник, який рухався в бік аеродрому Бельбек.

Згодом в мережі з’явилося відео з фрагментами невідомого БПЛА. За повідомленнями очевидців, дрон впав в селі Іванівка Сімферопольського району.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...