"Оленегорський горняк" все... З'явилось фото пробоїни у великому десантному кораблі, торпедованому морським дроном у Новоросійську

З'явилося зображення у борту російського великого десантного корабля "Оленегорський горняк", атакованого українським аквадроном. Фото публікують у пропагандистських соцмережах окупантів.

На знімку видно борт корабля, що стоїть у сухому доку. У боці – величезна обгоріла вм'ятина заввишки приблизно півтора-два людського зросту (людина у будівельній касці стоїть поруч із нею). У найглибшій частині вм'ятини видно пробоїни.
"Оленегорський горняк". Пробоїна від торпедування морським надводним дроном
  • Вранці 4 серпня 2023 року СБУ разом із ВМС провели спецоперацію з аквадронами в бухті Новоросійська, було серйозно пошкоджено ВДК "Оленегорський горняк".
  • ВДК відбуксирували у плавучий док у порту Новоросійська.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії немає шансів: Коваленко дав прогноз, як буде відбуватися деокупація Криму

неділя, 28 липень 2024, 8:18

Процес деокупації Криму вже розпочався. Російський окупаційний контингент у Криму поступово, але впевнено стає приреченим на повну ізоляцію. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За словами оглядача, ...

Внаслідок атаки БПЛА під Курськом горить нафтобаза, що забезпечує пальним російські війська на Харківському напрямку (відео)

неділя, 28 липень 2024, 8:00

У соцмережах повідомляють, що після атаки безпілотників горить нафтобаза в Курській області рф, передають Патріоти України. . Так телеграм-канал Baza повідомляє, що, за попередніми даними, о першій ночі 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курськ...