Перетворився на "народженого в Казахстані ізраїльського підприємця": Засновник "Яндексу" врешті визначився щодо "СВО"

"Засновник "Яндексу" врешті визначився щодо "СВО" - засудив, і заодно викинув з біографії приналежність до Росії. Тепер він "народжений в Казахстані ізраїльський підприємець", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ну, рішення в будь-якому випадку правильне - виписатись з "русскіх". Ймовірно навіть поможе.

Десь так і виглядають мінімальні вимоги для можливого прощення в тому числі "хороших русскіх": "виписатись з росіян", змінити самовизначення на будь-який інший народ, не говорити російською і не вимагати російської, не пхати умовного Пушкіна всюди...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії немає шансів: Коваленко дав прогноз, як буде відбуватися деокупація Криму

неділя, 28 липень 2024, 8:18

Процес деокупації Криму вже розпочався. Російський окупаційний контингент у Криму поступово, але впевнено стає приреченим на повну ізоляцію. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За словами оглядача, ...

Внаслідок атаки БПЛА під Курськом горить нафтобаза, що забезпечує пальним російські війська на Харківському напрямку (відео)

неділя, 28 липень 2024, 8:00

У соцмережах повідомляють, що після атаки безпілотників горить нафтобаза в Курській області рф, передають Патріоти України. . Так телеграм-канал Baza повідомляє, що, за попередніми даними, о першій ночі 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курськ...