Показова кастрація українського військовополоненого: З'ясована особа ще одного учасника звірства окупантів

Молодик з українським прізвищем, з окупованого Севастополя

Ідентифіковано ще одного російського окупанта, який був присутній при звірячому вбивстві українського військовополоненого.

Так згідно аналізу видання InformNapalm, одним з катів може бути найманець підрозділу "Ахмат" Євген Зібров з окупованого Севастополя. Його знайшли за кадрами катувань українського військового.

У окупанта в соцмережах опубліковані фото у військовій формі РФ, він публічно підтримує вторгнення в Україну. Також його можна відрізнити на відео за характерною горбинкою на носі і родимці на правій щоці. Ступінь участі у військовому злочинні цього молодика має з'ясувати подальше слідство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...