Поки ми слідкували за Новими Санжарами, веселі хлопці робили темні справи, - політолог

У цей час від простого грипу вмирає в Україні 26 людей. Але то таке, це ж не коронавірус.

"Канзас-сіті шафл. Мені подобається ця американська приказка, яка означає те, що у нас визначають словом "розводка", а у їхньому розумінні приблизно таке: дивимося наліво – йдемо направо", - пише політолог Віктор Бобиренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ось вам багатоходовочка.

1. Дубінський нагнітає: "Ніхто не може привезти українців з Уханя у мій округ, порву за виборців". Чим дає старт кампанії "ми за радянську владу, але у сусідньому селі" (закреслено) "ми за порятунок українців, але хай везуть вірус не до нас". Спеціально навчені люди (їх трошки) і спеціально виплекані корисні ідіоти (ой, не трошки) цю ідею розганяють.

2. Зеленського використовують втемну. Йому підказують цікавий спічик (типу: - Вован, класний вихід, піпл захлопає, темка вєрная): "Я знаю, що хтось нагнітає. От я зараз привезу цілий літак заражених і розселю по квартирах бариг, що нагнітають". Дубінський в домікє, усі думають на гадського Пороха, бо шаблон такий. Ну не Ігорь Валерійович же з Пінчуком і Ахмєтовим бариги, да?

3. Раз і президент лякає вірусом - піпл починає трясти "нє па дєцкі". А в цей час від простого грипу вмирає в Україні 26 людей. Але то таке, це ж не коронавірус. Через мережі багатократно вкидається щось типу пісеньки "а у тєбя спід (коронавірус) і значіт ми умрьом" і теза, що це все порохоботи нагнітають. Обидві теми скидаються з одних і тих самих ботоферм.

4. Коли літак вилітає з Уханя - починають голосніше бити в бубни за сценарієм Авакова. На телеканалах спеціальні панікери співають "что же будєт". Під виглядом: "ми готові до всього" - показують ряжених у костюми космонавтів (показують між іншим чудака – переодягненого МНСника - у малярському костюмі для покраски ангарів), які ніби-то будуть зустрічати наших із Китаю.

5. Спеціальні тітушки з Кривого рогу (совпадєніє?) приїздять у Санжари і заводять на кіпіш малоосвічених людей і залякують освічених.

6. Арсен Борисович, який і був сценаристом цього кіпішу бере під козирьок, фальцетом кричить Вові: "Я спасу тєбя, я професіонал на свайом мєстє". Летить і раніше за Гончарука вже на місці. Розрулює.

7. Розрулює успішно, але так, що беруть місцевих, тітушки якось виходять з оточення. На другий день сидіти залишається лише п'яний місцевий мужик, який во хмелю сідав за руля проривати блокаду.

8. Арсен каже Вові: треба боятись цього народу. Дивись, які кіпішні – і це там де за тебе 83%. Уявляєш, якби цей весь кіпіш був у Бандерштаті? Тоді б почалося. Бійся іх і тримайся мене, зрозумів? Вова плаче і киває.

9. Уряд трясе гривами у Санжарах і звітує офігівшому від такого звіздєца народу, що усе під контролем. Нам навязують висновок: народ трішки дурний, уле уряд – професіонали.

10. Міністерка МОЗу Скалецька героїчно залишається з "можливо інфікованими" (ну ніхто ж нікому не пояснив, що смертність від цього вірусу грипу менше 1,2%). Ми усі плачемо від її жертовності. Вона правда потім звідти валить, але ж ми бачили про Карлсона: "он улєтєл, но абєщал вєрнуца".

Ось так. І поки усі дивилися наліво, хтось пішов направо:

1. Забули говорити про Революцію гідності, щоб поступово вичерпати цю тему зовсім. Це ж побєдобєсіє тільки набирає обертів з кожним роком. А цю тему треба зам'яти.

2. Уже 7-й рік пішов, як не розслідують вбивства на Майдані.

3. Звіт уряду – я гіршого в житті не бачив. Просто треш.

4. У цьому кіпіші провели в Укрзалізниці закупівлі на 100 мільйонів гривень без тендеру і для своїх (виглянув і посміхнувся Пінчук, на його каналах про таку мєлочь не казали).

5. Свої темні справи з Нафтогазом і Укрнафтою точить Ігор Валерійович Коломойський і усміхається на всю бороду, поки піпл грюкає фейсбуками.

6. Насправді багато хто пробіг направо поки ми глянули вліво. Це є. І я навіть не все побачив справа, бо і сам втикнув наліво.

Так нам і треба.

Просто треба серед кіпішу вміти чути, як веселі хлопці один одному переказують пароль: "Канзас-сіті шафл".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...