"Поки ми сміялися з відео, де вони п’яні, їх готували": Екскомандир "Азову" прогнозує великий наступ РФ

Екскомандир полку "Азов" Максим Жорін вважає, що у 2023 році росіяни можуть піти у новий наступ і розглядають для цього три сценарії, передають Патріоти України.

"Скоріше за все, вони спробують збільшити лінію фронту, обравши один з напрямків, за яким наступати — або Харківська область, або Київська область, або навіть західні області", — вважає екскомандир "Азову".

На його думку, росіяни поки що не обрали на якому напрямку наступати. Він запевнив, що українська армія готується до будь-якого з цих сценаріїв.

"Треба розуміти, що це буде непростий час, він нас попереду чекає. І це буде величезна проблема. І всі ці мобілізовані ще багато біди принесуть на нашу землю", — попередив азовець.

Жорін пояснив, що мобілізовані росіяни — дійсно не "надпрофесійні підрозділи", однак їх буде дуже багато. Більше, ніж цифра у 300 тис. осіб, яка фігурувала у ЗМІ.

"Поки ми сміялися з відосиків, де вони п’яні валяються, б’ються, щось з ними відбувається, відбувалася підготовка цих мобілізованих, формування з них нових підрозділів, озброєння. Я впевнений, що мобілізували набагато більше, ніж 300 тисяч. Їх все ж озброять, їх все ж посадять на техніку. І саме за рахунок цих підрозділів спробують зробити другу хвилю наступу", — підсумував він.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...