Поки офіційний Київ іде в повну "несознанку": Арестович озвучив свою версію вибухів на внутрішньому рейді Севастополя та втрати окупантів

Арестович про вибухи у Севастополі:

Внаслідок вибухів в окупованому Севастополі в суботу, 29 грудня, було уражено чотири російські судна, одне з яких затонуло. Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі Фейгін Live.

"У Севастополі, ми ж бачимо, вертоліт літає і стріляє на всі боки. Напевно, friendly fire. Понапивалися і почали стріляти один в одного. Результат цього обстрілу - Макаров пошкоджений з невідомим ступенем, а тральщик Иван Голубец отримав у попу friendly fire і рішуче попрямував за флагманом крейсером Москва", - розповів він.

За словами представника ОП, причиною вибуху могли стати іранські безпілотники.

"Напевно, не впоралися з керуванням іранськими дронами. Або переплутали цілі, або вирішили пожартувати, або їх образили. ... Ось така біда там трапилася. За найскромнішими даними, - із двома військовими кораблями, а за нескромними, кажуть, чотири. Подивимося", - додав радник.

Арестович спрогнозував, що "протягом трьох-чотирьох днів усе стане зрозумілим".

Нагадаємо, напередодні окупаційна "влада" Севастополя заявила, що Чорноморський флот Росії атакували БПЛА, внаслідок чого, за інформацією Міноборони РФ, був пошкоджений морський тральщик Иван Голубец.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...