Польські полковники назвали умову, за якої Україна зможе переломити ситуацію на фронті

Останнім часом з’являється все більше інформації про підготовку українського контрнаступу. Найближчі тижні будуть вирішальними. Таку думку висловив полковник Збройних сил Польщі Анджей Кручинський для WP, передають Патріоти України.

На його думку, Україна матиме перевагу, оскільки російська техніка застаріла, але щоб переломити ситуацію ЗСУ потрібно знайти слабкі місця суперника. "Україні, щоб переломити ситуацію, потрібно спочатку шукати слабкі місця в супернику. Найближчі тижні будуть вирішальними. Пам’ятайте, що весняна погода не сприяє переміщенню важкої техніки. Часто приймається рішення про атаку, але очікуються оптимальні погодні умови. Тільки тоді ви зможете замаскувати дії своїх підрозділів, перешкодити обороні противника та скористатися технологічною перевагою. І саме Україна матиме перевагу перед архаїчною російською технікою, вивезеною зі складів... Однак їм (українцям. - Ред.) потрібно спочатку побачити, де вони можуть вкусити", – вважає полковник Анджей Кручинський.

Інший полковник війська Польського Мацей Матисяк вважає, що український контрнаступ може бути успішним, якщо його здійснять навчені українські солдати із використанням західної техніки. "У найближчі три місяці з'ясується: хто що може. Обидві армії борються. Як боксери...", – каже полковник Мацей Матисяк.

Анджей Кручинський зауважує, що Україна зробить усе, щоб отримати максимум під контрнаступу. Утім, у цьому контексті він нагадав приказку, яка говорить, що краще захищатися, аніж нападати. "Це буде добре продумана стратегія", - вважає Кручинський, говорячи про контрнаступ ЗСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...