Послу Залужному доведеться переналаштуватися в Британії, є десятки непростих питань, - Клімкін

Дипломат, міністр закордонних справ України у 2014−2019 роках Павло Клімкін в ефірі Radio NV поділився своїми очікуваннями щодо роботи колишнього головнокоманувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного послом у Великій Британії, передають Патріоти України.

«По-перше, звісно, йому прийдеться переналаштуватися, оскільки військова кар'єра і кар'єра дипломатична — це все ж таки два різні треки. Там, очевидно, попередній досвід буде в нагоді, але також прийдеться набувати нових навичок, це також очевидно», — переконаний Клімкін.

Британія, зазначає дипломат, це не лише один з наших важливих партнерів, але зараз і непроста реальність, адже у другій половині року там відбудуться вибори і, з великою ймовірністю, зміниться уряд. Це накладається на американські вибори, додає Клімкін і пояснює, що для британців вибори у США завжди є дуже важливим показником і точкою відліку.

«З бритами дуже важливо говорити — і з військовими, і з невійськовими. Є десятки непростих питань, в яких потрібно буде не просто на загальному геополітичному рівні, але детально якось розібратися. І плюс економіка. Тож там є, що робити», — упевнений Клімкін.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...