"Пропагандисти Кремля назвали Велику Британію "третьою стороною конфлікту", котра "атакує флот" РФ, - Голобуцький

"Пропагандисти кремлівського пулу назвали сьогодні Велику Британію "третьою стороною конфлікту", котра "атакує флот" РФ. Офіційно поки повідомлено стримано і дипломатично, що "Росія пропрацьовує кроки з урахуванням заяви Міноборони РФ про причетність британських фахівців до атаки на кораблі-ракетоносії", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Путін обмірковує, чи не оголосити війну Карлу ІІІ? Спокусливо, помірятись якщо не зростом, так хоч війною з Пєтром №1, котрий наїздив теж на короля Карла, тільки ХІІ-го і зі Швеції.

Але, звісно, це нереалістичний сценарій. Так, Росія витратила минулого року на воєнку майже стільки ж, скільки і Велика Британія ($65,9 млрд проти британських $68.4 млрд) - хоча має вдвічі менший ВВП. Однак Велика Британія - це НАТО. А там Путіну просто нема чим мірятись щодо потужностей.
Хоча пропагандисти, звісно, ще попускають грізну імперську пару з вух".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомоги від США ще немає: Reuters - про брак боєприпасів у ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 21:18

Українські військовослужбовці відчувають нестачу в боєприпасах, тоді як російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони. Про це заявив командир артилерійського знаряддя Олександр Козаченко в коментарі Reuters, передають Патріоти України. В...

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...