Притула подався в "слуги" Зеленського і зосередиться на поваленні Кличка, - Голобуцький

Шоумен Сергій Притула після розвалу «Голосу» почав співпрацю з офісом президента. Він буде критикувати Кличка в обмін на політичні перспективи у провладній партії, вважає політичний експерт Олексій Голобуцький, зазначають Патріоти України.

«Політична кар’єра шоумена Сергія Притули обірвалась так само раптово, як і почалась. Спочатку його посунули з політради „Голосу“, а потім і вся партія накрилась шматочком паперу із заявою про вихід… Тим не менше, Притула не схотів залишатись не у справ… А Офіс президента видався надійною опорою», — написав Голобуцький на своїй сторінці в Фейсбуці.

На думку політолога, угода стандартна — в обмін на політичні перспективи медійний Притула активно лиє бруд на Кличка.

«Які саме — буде зрозуміло вже зовсім скоро. Але очевидно, що шоумен віднайшов своє політичне майбутнє у партії влади», — вважає політолог.

Він зазначив, що Офіс президента продовжує шукати способи зашкодити іміджу Віталія Кличка.

«Схоже, на Банковій зовсім не готові визнати провал спецоперації проти Кличка, хоча більшість „гучних“ справ розвалюються, а рейтинги довіри до мера столиці вперто не падають, навіть навпаки. Принаймні, в ОП дійшли правильного висновку, що обширна ботоферма ніяких результатів не приносить. Майбутнє Притули передбачуване… Іноді люди на межі відчаю вдаються до креативних варіантів», — підсумував Голобуцький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жорстоке та безжальне пекло": Відомі фотографи показали моторошні кадри з розбомблених Кринок на лівому березі Херсонщини (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:52

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови показали моторошні і болючі кадри з розбомбленого села Кринки на лівому березі Херсонщини, передають Патріоти України. На кадрах видно, що в селі, в якому раніше проживало близько тисячі людей, не залишил...

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...