"Путін не знає, за яку соломинку хапатися. Він зараз насправді рятує своє життя", - екс-депутат Держдуми

Президент РФ Володимир Путін не розуміє, що відбувається. Він рятує своє життя і тому "хапається за будь-яку соломинку". А його оточення – в розгубленості, наближені до диктатора не знають, що робити. Таку оцінку того, що відбувається у Кремлі, дав російський соціолог і екс-депутат Держдуми РФ Ігор Яковенко після чергової маячної промови Путіна, передають Патріоти України.

За словами експерта, нова порція "марення сивої кобили" від глави Кремля – це діагноз його стану, тим, хто його слухав, а також його найближчому оточенню. "Стан путінського бункера, його околиць – це розгубленість, тому що вони, правда, не знають, що робити. Путін дійсно не розуміє, що відбувається.

Він говорить про те, що все йде за планом. Але, мабуть, планом було те, що Росія втратила величезну частину своєї економіки, Росія втратила всю контрактну армію в Україні і зараз втрачає свою мобілізаційну армію, – заявив Яковенко. – Путін не знає, за яку соломинку хапатися. Він зараз насправді рятує своє життя. Ось цим він займається".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...