Путін стрімко втрачає владу... ослаб, має невпевнений і знервований вигляд, - Швець

Під шенеллю "великого диктатора" все більше проглядається маленький затравлений щур

Патріоти України пропонують вашій увазі спостереження правозахисника Віктора Швеця:

Чи переживе Путін нову «Зимову війну»?

Спочатку про «Зимову війну»

Зимова війна – цей термін добре відомий не тільки історикам, але й переважній більшості сучасних українців. Цим терміном в історії названо радянсько-фінський конфлікт.

Але, насправді це був не конфлікт, а війна.

Деякі історики і взагалі думаючі люди цілком справедливо проводили і проводять певні паралелі між радянсько – фінською війною та російсько – українською війною.

І будуть праві. Таких паралелей досить багато. Але я не збираюсь аналізувати ні ці паралелі, ні цю криваву війну, яку затіяв Сталін проти фінського народу, я лише зверну увагу на деякі важливі обставини, а потім перейдемо до сьогодення.

Не знаю настільки буде справедливим це твердження, але є деякі припущення про те, що саме під ювілей сталіна була затіяна війна з Фінляндією. Це потім кремлівська пропаганда придумала мотивацію цієї війни – перенесення кордону на Карельському перешийку на безпечну відстань від Ленінграда, а насправді – Фінляндія, як нова республіка у складі совецького союзу і була головним подарунком сталіну на його 60-річчя.

Нинішні керманичі кремля не додумались до якогось іншого подарунку своєму вождю на 70 річний ювілей Путіна, як захопити Україну, знищити її державність і відновити повну залежність від Москви, призначити маріонетковий уряд та відкрити шлях до нового Советського союзу.

Цей оновлений Совєцький союз на чолі з Путіним і був би для нього головним подарунком до ювілею.

Чи можна було уникнути цієї радянсько – фінської війни ?

Можна. Потрібно було б лише фінській владі і народу забути про свій суверенітет, свою незалежність, яку було проголошено після розпаду російської імперії і повернутись в лоно братніх радянських республік і погодитись на пропозиції Сталіна та стати частиною Совецького союзу.

Протягом 1938-1939 років Сталін через своїх сподвижників вмовляв, переконував, погрожував фінам, але вони не здалися і усі пропозиції Сталіна відкинули.

Саме ця обставина і стала головною причиною радянсько – фінської війни, яка розпочалася 30 листопада 1939 року з провокації, яку організувало НКВД на кордоні і тривала 105 днів.

Зараз би цю війну назвали б – спеціальною військовою операцією, яка була розрахована на декілька днів, точніше 10-12 днів, щоб встигнути до ювілею Сталіна.

Ця війна коштувала Совецькому союзу величезних жертв, по різним оцінкам тільки убитих було від 125 000 до 320 000, багато з яких замерзли в лісах Карелії, або вмерли з голоду, бо не було що їсти і що одягти. Разом з санітарними втратами Совецький союз втратив біля 1 мільйона своїх солдат. На жаль, трагічна доля спіткала і 44 стрілецьку Київську дивізію, яка була укомплектована повним складом на території України, але командиром був росіянин Віноградов.

З 17 000 українців в живих залишилось лише декілька тисяч.

Щоб зрозуміти які були масштаби втрат у цій війні, досить згадати невдалий наступ, в якому крім вже згаданої 44 дивізії загинули ще дві дивізії, але в меншому складі. Усього у цьому наступі загинуло біля 24 000 солдат Совецького союзу і тільки 800 фінів.

Кремлівська влада ніколи не рахувала своїх жертв, вже скоро тільки убитими в російсько – українській війні буде більше 100 000 російських загарбників, але це не зупиняє агресора.

В Росії не святкують свою перемогу над Фінляндією, бо немає чого святкувати – Фінляндія залишилась незалежною і процвітаючою країною, якій вдалося вистояти у тій страшній війні, 80-річчя якої варто згадати.

Маленька, 4-х мільйонна країна змогла успішно протистояти величезній 200- мільйонній країні- агресору і врешті решт, перемогти.

Переможемо і ми путінських загарбників.

В «Зимовій війні» в 1939-1940 роках агресор зазнав величезних втрат на полі бою і в економіці, а ще більше втратив на міжнародній арені.

Совецький союз за акт агресії проти Фінляндії було вигнано із Ліги Націй.

Яке покарання понесе РФ і Путін особисто за варварську війну проти України, поки невідомо.

Але можна без будь-якого сумніву передбачати, що лава підсудних у Міжнародному Трибуналі, це гарантоване місце де закінчить свою політичну кар’єру Путін.

Але для цього, Путіну ще необхідно пережити нову «Зимову війну», але вже 2022-2023 років.

Чи можна було уникнути цієї війни, яку Путін розпочав проти українського народу?

Можливо і можна було б, якби влада пішла проти волі свого народу, але український народ ніколи не піде в рабство до Путіна і обов’язково переможе у цій війні, як і фіни в 1940 році.

Протягом останніх місяців неодноразово публічно висловлював свою позицію щодо можливості зміни влади у Кремлі.

Не буду знову аргументувати необхідність зміни влади, а висловлю припущення, що кремль увійшов в останню, тобто заключну стадію зміни влади.

Путін стрімко втрачає владу, для нього залишилось надзвичайно мало часу щоб під його контролем провести операцію – «Наступник».

Путін, постійно відкладає імплементацію наступника у владу, сподівається що ще зможе утриматись при владі, але суспільно-політична обстановка в Росіі та невдачі на українському фронті, вимушують його негайно передати владу своєму наступнику.

І є багато ознак того, що Путін вже усвідомив – прийшов час і будь-яке його зволікання з наступником може призвести до катастрофічних наслідків для нього особисто і для його влади.

Путін ослаб, має невпевнений і знервований вигляд, йому вже немає що говорити своєму населенню, тому і скасував своє новорічне шоу – щорічну прес-конференцію, проїхав на прощання по кримському мосту і попрощався з Кримом.

Впевнений, що найближчим часом механізм передачі влади в кремлі буде запущено. Можливо, спочатку наступник стане прем’єр-міністром, а потім отримає легітимність на позачергових виборах.

Вважаю, що це найвірогідніший сценарій зміни влади в РФ.

А що стосується самої кандидатури наступника Путіна – він давно визначений.

Це ставленик силового феесбешного кремлівського угрупування – Дмитро Патрушев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...