Путін вирішив "замочити" генералів: Російський опозиціонер розповів про роль "ланцюгових псів" Кадирова і Пригожина

Російський опозиціонер і екс-депутат Держдуми РФ Геннадій Гудков розповів, що президент РФ Путін вирішив "замочити" своїх генералів. Для цього він використовує і своїх "ланцюгових псів" - засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина і главу Чечні Рамзана Кадирова. Про це Гудков розповів в ефірі проекту FREEДОМ, передають Патріоти України.

За словами опозиціонера, всі "сварки", які нібито виникають між Пригожиним з Кадировим і генералами армії РФ, насправді є планом диктатора. "Не думайте, що є якісь дві самостійні фігури, тим більше політичні, Пригожин і Кадиров. Це ланцюгові пси Путіна. Ось він вкоротив повідець, вони стали менше гавкати. Подовжив повідець - вони куди потрібно кинулися. Ось, власне кажучи, і вся їхня роль. У мене взагалі з'явилася пропозиція відправити на переговори G-20 Пригожина, у зв'язку з небезпекою для Путіна бути там вигнанцем. А багато людей, мільйони людей, вимагають вже збити його літак. Тому що якраз для Пригожина відправитися на G-20 це буде гідно, так би мовити, представлення кримінального путінського режиму або, так би мовити, таким кримінальником, який загруз найкривавіших справах по всьому світу", - зазначив Гудков.

За словами публіциста, зараз Путіну варто сказати, що його "ланцюговий пес" Пригожин дійсно полетить на переговори і озвучить все те, що він сам не може і не хоче сказати. Гудков зазначив, що засновник "Вагнера" та Кадиров просто є людьми, яких Путін "нацьковує" на тих чи інших особистостей. У них немає своєї думки, а тому вони діють за чітким планом.

Диктатор, вважає Гудков, через Пригожина і Кадирова починає "цькування" генералів. Вони критикують військових виключно на вимогу Путіна. "Або Путін замочить генералів, або генерали будуть щось робити з Путіним. Ось, Путін і вирішив замочити всіх генералів, він спише на них всі помилки у війні, всі промахи, всі недоліки", - зазначив опозиціонер і додав, що до "цькування" генералів вже підключилися і пропагадисти, серед яких Соловйов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...