Рахувати Айфончик не вміє: Військові РФ обдурили Медведєва, видавши три нові танки за десять

Російські військові обдурили заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва, який влітку 2023 року приїжджав на полігон Тоцький в Оренбурзькій області, щоб перевірити «політичну і бойову підготовку» окупантів перед їхнім відправленням на війну проти України. Про це з посиланням на самих російських військових, які проходили там навчання, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Важливі історії".

За словами одного з них, через те, що вся бронетехніка на полігоні була застарілою, перед найжалюгіднішим представником кремлівського режиму було влаштовано справжню виставу. Так, командування військової частини вирішило привезти кілька порівняно нових танків з іншого регіону.

А оскільки їх виявилося всього три, то бронетехніку почали ганяти по всьому полігону, щоб у Медведєва склалося враження, ніби її набагато більше.

«Цього дня на всій території полігону розставили навчальні точки, якими він роз'їжджав, дивився. Йому показали нову військову техніку, хоча в нас були танки старого зразка: привезли нам з іншого округу три нові танки. Коли під'їхав Медведєв, танкістам надійшла команда з трьох танків зробити десять. І ось вони безперервно каталися колами, щоб зімітувати більшу кількість танків», — розповів один із солдатів, який став свідком цього цирку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...