Росія часто програє війни, і майже завжди через внутрішню дестабілізацію, - політолог

"Як росіяни програють війни. Минулого тижня Герхард Шредер, російська прокладка, ляпнув щось типу вчіть історію – Росія ніколи не програє. Він не перший, хто розносить внутрішньо російське дебільне побєдобєсіє по світу. У чому я згідний з цим покидьком, що історію росії треба вчити, щоб зрозуміти,як вона програє. Вирішив зробити невеликий лікбез отрути проти побєдобесія", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Кримська війна - поразка Росії. Це, доречі, єдиний раз, коли росія воювала проти ”колективного Заходу” і програла. Звернемо увагу на важливий момент – посеред війни помер цар Микола І, і взагалі внутрішня криза призвела до поразки.

Російсько-японська війна - поразка Росії. Одна з найганебніших поразок. В битві на Цусимі росіяни втратили 34 кораблі, а японці – 3 човни. Звернемо увагу на важливий момент – у 1905 році розпочались перші революційні спроби, які підривали Росію зсередини.

Перша світова - поразка Росії. В результаті революції армія фактично розвалилась і в березні 1918 року радянська Росія підписала Брестський мир, за яким закріпила свою поразку у війні. Знову - внутрішні фактори призвели до поразки.

Афганська війна - поразка радянського союзу (Росії як правонаступниці). Знову причина поразки – внутрішні реформи Горбачева і дестабілізація.

Перша чеченська – поразка Росії. Внутрішній кримінальний хаос і політичний бардак призвели до розгромною поразки російської армії.

Ви вже зрозуміли до чого я веду: Росія часто програє війни, і майже завжди через внутрішню дестабілізацію. Найчастіше саме війна викликає цю внутрішню дестабілізацію, коли немає швидких перемог. А я нагадаю, що для Росії швидких перемог вже немає третій рік. Війна, яку Росія швидко не виграє, створює перенапруження її сил, і веде до краху. Те, що це відбувається я вам покажу в окремому пості. І якщо ви не вірите – вчіть історію Росії, ніхто не вірив, що царський режим впаде в 1917 році".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кадировці викрали жителя Бєлгородської області, але щось пішло не так

понеділок, 30 вересень 2024, 16:06

У Бєлгородській області кадировці захопили місцевого жителя, проте тому вдалося від них втекти, вистрибнувши на ходу з автомобіля. Про це розповіли у Telegram-каналі Astra, передають Патріоти України. Як повідомляється, приводом для викрадення 37-річно...

Росія часто програє війни, і майже завжди через внутрішню дестабілізацію, - політолог

понеділок, 30 вересень 2024, 15:45

"Як росіяни програють війни. Минулого тижня Герхард Шредер, російська прокладка, ляпнув щось типу вчіть історію – Росія ніколи не програє. Він не перший, хто розносить внутрішньо російське дебільне побєдобєсіє по світу. У чому я згідний з цим покидьком...