Росіяни показали дірку в корпусі торпедованого в Керченській протоці танкера SIG, котрий возив паливо для бойової авіації окупантів (відео)

Російський нафтовий танкер РФ SIG отримав значне ушкодження внаслідок атаки надводними дронами 5 серпня.

Відео, на якому видно масштаби пошкоджень, опубліковано на каналі OSINTdefender в Twitter.

"У результаті ураження в машинному відділенні судна прямо біля ватерлінії утворилася велика діра", – йдеться в тексті повідомлення.

Залежно від внутрішніх пошкоджень ремонт судна може зайняти місяці.

Російські медіа повідомили, що внаслідок атаки надводного дрона-камікадзе в районі Кримського мосту нафтовий танкер SIG отримав "двометрову пробоїну".

У ніч проти 4 серпня Україна атакувала дронами великий десантний корабель "Оленегорский горняк" у бухті Новоросійська. За даними ГУР Міноборони, росіяни найближчим часом не зможуть відремонтувати цей корабель.

А в Керченській протоці дроном атакували нафтовий танкер РФ SIG. У момент удару він був завантажений паливом.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські кораблі можуть бути знищені до кінця війни, якщо Кремль і надалі атакуватиме українські порти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії немає шансів: Коваленко дав прогноз, як буде відбуватися деокупація Криму

неділя, 28 липень 2024, 8:18

Процес деокупації Криму вже розпочався. Російський окупаційний контингент у Криму поступово, але впевнено стає приреченим на повну ізоляцію. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За словами оглядача, ...

Внаслідок атаки БПЛА під Курськом горить нафтобаза, що забезпечує пальним російські війська на Харківському напрямку (відео)

неділя, 28 липень 2024, 8:00

У соцмережах повідомляють, що після атаки безпілотників горить нафтобаза в Курській області рф, передають Патріоти України. . Так телеграм-канал Baza повідомляє, що, за попередніми даними, о першій ночі 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курськ...