Російські залізничники влаштовують диверсії, щоб блокувати постачання армії РФ в Україні, - британська розвідка

російські партизани

Партизани в росії, як і їхні побратими в Білорусі, намагаються цілеспрямованими диверсіями заблокувати військові постачання для армії рф, що воює в Україні. Їхня робота пов'язана з ризиком для життя.

За даними британської розвідки, залізничні партизани в росії також активно виступають проти війни лідера кремля володимира путіна в Україні. «Останній вагон» — назва антивоєнного руху, який спеціально займається диверсіями проти військового транспорту на залізничних шляхах. Хто його організатори — поки невідомо.

Країна-окупантка перекидає танки та іншу важку бойову техніку, боєприпаси та пальне в зону бойових дій у вантажних вагонах. Залізничні партизани хочуть цього не допустити, про що пишуть на своєму сайті та в телеграм-каналі, який має понад 9 000 підписників. Вони закликають до активної участі у спротиві війні, наприклад, шляхом перекриття залізничних колій дротами. У повідомленні говориться, що це необхідно робити по всій росії для того, щоб перекрити постачання російських військ в Україні. При цьому особливо згадуються московський та санкт-петербурзький залізничні вузли, залізничні магістралі до білорусі та на її території, де також діють залізничні партизани, а також до Бєлгородської, Волгоградської, Воронезької, Краснодарської, Ростовської областей і в анексований росією Крим.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін планує нове вторгнення, але дещо стане йому на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:27

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у від...

"Екіпаж заслуговує на високу державну нагороду": Як БМП М2 Bradley майстерно знищує танк росіян (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:15

В мережі з'явилося відео, як українська БМП М2 Bradley знищує новітній російський танк Т-80БВМ з ближньої дистанції у нічному бою. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Екіпаж БМП 47-ї механізованої бригади з...