"Рот" Путіна закликав не ходити на парад Перемоги

Дивитися парад дуже зручно по телебаченню, заявив прес-секретар Кремля.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що підтримує заклик мера Москви не ходити на парад Перемоги, перенесений через пандемію коронавірусу на більш пізній час. Про це повідомляє «Медуза», передають Патріоти України.

Він зазначив, що на жаль дивитися парад на Червоній площі кожен бажаючий не може. Однак у цьому році бути свідком заходу «дуже зручно і дуже барвисто саме по телебаченню.

Пєсков додав, що організацією трансляції зайнята величезна команда телевізійників.

«Це фактично шедевр кожен раз. І, звичайно, ми також рекомендуємо скористатися цією можливістю побачити парад у всіх його нюансах, у всіх його складових, повітряний, прохід військових з’єднань, прокат військової техніки. По телевізору це все видно набагато більш барвисто», — сказав він.

За словами спікера Кремля, керівництво РФ «з абсолютним розумінням» ставиться до того, що деякі регіони обмежують святкові заходи через несприятливу епідеміологічну ситуацію.

Раніше мер Москви Сергій Собянін закликав москвичів не відвідувати парад. Захід відбудеться у Москві 24 червня. Повідомлялося, що понад 300 курсантів і офіцерів захворіли коронавірусом на його репетиціях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...