Руками власних співгромадян та на гроші підписників: Російський блогер організував диверсію на оборонному підприємстві у РФ

Блогер з Росії вирішив наробити чимало клопоту своєму ж війську. Для цього він влаштував справжнісіньку диверсію на підприємстві, яке виготовляє озброєння та техніку. Організувати її він вирішив на підприємстві міста Тула, повідомляють Патріоти України.

Воно називається НКО "ПКРВ", а відоме виготовленням 152-міліметрових керованих снарядів "Краснополь", ППО "Панцир-С" та іншого. Ні-ні, всю цю диверсію він зробив не власноруч, передає 24 Канал.

Промотивував співробітників

Відомо, що він вирішив фінансово промотивувати співробітників підприємства. Звичайно ж, якщо вони влаштують диверсію. А росіянам це дуже навіть сподобалося, тож вони вирішили не зволікати та виконувати його завдання. Про це він і розповів своїм підписникам.

Слухняні співробітники надіслали блогерові документацію. В ній вказаний перелік елементів з Заходу, якими закривають постачання на підприємстві. Також завдяки цим документам можна дізнатися, яким чином елементи контрабандою надходять до Росії.

Але і це ще не все. Вони ще й внесли низку змін в АРМ "Панцир-С". Мовиться про автоматизоване робоче місце, себто комп'ютер, який керує функціями ЗРК.

Корективи внесли у блоки, з яких ця техніка збирається. Тож перед ворогом має постати дилема:

  • вірити блогеру та влаштовувати перевірку;
  • не вірити блогеру та покладатися на те, що все минеться.

І все було б нічого, але світлини, які має у розпорядженні блогер, демонструють, що співробітники підприємства таки вчинили диверсію. А отже, якщо ворог проігнорує інформацію про "корективи" у роботі "Панцир-С", то може зіткнутися з проблемами. Наприклад, машини не бачитимуть цілі або постійно промахуватимуться абощо.

Зауважимо, що цю диверсію блогер організував за гроші самих же росіян. І не виключено, що ще й тих, хто активно підтримує так звану "спецоперацію".

Можливо, ця диверсія дозволить примножувати статистику втрат ворога. Зауважимо, що за майже рік нашим захисницям і захисникам вдалося знищити чимало російських загарбників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...