"Серцевий напад у Путіна": видихайте, дива не станеться. Це взагалі дуже підступна технологія", - Голобуцький

"Серцевий напад в Путіна": видихайте, дива не станеться. Це взагалі дуже підступна технологія: змусити українців (і не тільки) вірити, що от скоро-скоро здохне Путін - і все, одразу настане перемога", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І саме через підступність я на 99,9% впевнений, що звідси стирчать вуха Кремля і ФСБ. Обґрунтовую.

1. Українців змушують забути про тяжку роботу ЗСУ і спецслужб, забути про не менш складну працю їх всіх в тилу, щоб втримати економіку і державу на плаву. Змушують забути про величезні зусилля і витрати союзників. І сподіватись виключно на диво: все негайно стане чудово, варто тільки прикопати одного бридкого карлика. Вважаєте, це нормально і продуктивно - сподіватись не на себе, не на ЗСУ, не на союзників, не на економіку, а на одну випадкову малоймовірну подію, котра від нас ніяк не залежить?
2. Це по факту та ж теза, що її ФСБ транслює через "Раша Тудей", "Спутнік", "хороших русскіх", "переслідуваних втікачів з Росії" з лютого 2022: "винний тільки Путін, більше ніхто". Ну а як винуватити росіян, якщо все стане добре без одного Путіна?
Але замовник нападу - не злобний виродок Путін. Росія намагається нас знищити вже понад 300 років - Путіна тоді і в проєкті не було. Що 2003-го (Тузла - ще не забули? А тоді був третій рік першої каденції Путіна), що 2014-го, що 2022 Путін просто виконав замовлення мінімум 80% росіян - котрі чекали "щоб врешті взялись за цих бандерівців і покарали за нахабство жити краще" та зараз схвалюють війну.
--
Ну і ще момент: вже всі переконались, що Путін має запас двійників. І це нормально не лише для диктаторів, але і загалом для політичних лідерів держав в складних обставинах. Тобто, я навіть припускаю, що дійсно був виклик лікарів на "серцевий напад в Путіна", просто репліку обрізали з повного варіанту "серцевий напад в Путіна №*". Загалу не назвали номера чи позивного вахтового Путіна, в якого стався напад".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...