Щоб не промочити ноги після зливи: У РФ тюремні охоронці катаються на возі, запряженому в’язнями (відео)

Репресивна машина кремлівського режиму прагне вичавити з російських в’язнів максимум, у результаті чого ті стають фактично безправними рабами. Поки одних засуджених міноборони РФ перетворює на «гарматне м’ясо» для війни проти України, інших експлуатує сама пенітенціарна система, зазначають Патріоти України.

І йдеться навіть не про роботу на якомусь виробництві, а про використання російських зеків як тяглової сили. Про це свідчить оприлюднене у соцмережах відео з Уссурійська Приморського краю, на якому тюремні охоронці, щоб не промочити собі ноги після зливи, катаються на возі, запряженому в’язнем.

Як часто ФСВП використовує росіян, які опинилися у її руках, як тяглову худобу, достовірно невідомо, проте асоціації з відомою картиною художника Іллі Ріпіна Бурлаки на Волзі напрошуються самі собою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії немає шансів: Коваленко дав прогноз, як буде відбуватися деокупація Криму

неділя, 28 липень 2024, 8:18

Процес деокупації Криму вже розпочався. Російський окупаційний контингент у Криму поступово, але впевнено стає приреченим на повну ізоляцію. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За словами оглядача, ...

Внаслідок атаки БПЛА під Курськом горить нафтобаза, що забезпечує пальним російські війська на Харківському напрямку (відео)

неділя, 28 липень 2024, 8:00

У соцмережах повідомляють, що після атаки безпілотників горить нафтобаза в Курській області рф, передають Патріоти України. . Так телеграм-канал Baza повідомляє, що, за попередніми даними, о першій ночі 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курськ...