Щоб возити начальство: "Нафтогаз" орендував шикарне авто на рік за 4,2 млн грн (фото)

"Нафтогазбезпека" національного акціонерного товариства "Нафтогаз" узяв в оренду два броньовані авто з особистим водієм. За рік оренди компанія заплатить 4,2 млн грн, повідомляють Патріоти України.

Так, гроші отримає компанія "УТН Безпека". При цьому в документі не йдеться про те, яке саме авто отримають в оренду. Файл із короткою інформацією про договір називається "Звіт договору оренди БМВ". У власності "УТН Безпека" є лише одне авто такої марки – BMW 750 LI.

Це елітний автомобіль, який може коштувати десятки мільйонів гривень. При цьому керівництву "Нафтогазу" дозволять користуватися такою машиною протягом року за 4,2 млн грн. Тут також варто зазначити, що "УТН Безпека" через підприємство "Укртранснафта" належить тому ж "Нафтогазу".

Фактично гроші з національної компанії переходить дочірньому підприємству, яке належить іншому дочірньому підприємству. В автопарку "УТН Безпека" є ще кілька елітних авто. Ймовірно, їх також використовують для того, щоб возити начальство "Нафтогазу", а для офіційного оформлення укладають договір оренди.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:02

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК К...

Оце так: Швейцарські банки продовжують приймати від росіян перекази в рублях - джерело

вівторок, 7 травень 2024, 21:53

Попри на посилення Швейцарією правил банківського обслуговування громадян РФ, частина банків країни продовжує приймати з Росії великі перекази в рублях. Про це повідомляє Forbes із посиланням на свої джерела, передають Патріоти України. За словами одно...