Шокований навіть Путін: Пияцтво окупантів на Запоріжжі набуло "тотальних" масштабів, заборони продажу та інші обмеження не допомагають

Колаборант та зрадник Євген Балицький заборонив продаж алкоголю на тимчасово захопленій частині Запорізької області.

Усе через "тотальне та безмежне" пияцтво російських військових та найманців, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в Telegram 28 жовтня.

"Накачані літрами алкоголю мобілізовані та вагнерівці воювати не в змозі. Рашисти п'ють, стріляються, влаштовують бійки і живуть як у свинарниках. Тож гауляйтер Балицький вирішив заборонити продаж алкоголю рашистським воякам", – пояснив Федоров.

Зазначив, що навіть президент Росії Володимир Путін шокований поголовним пияцтвом своєї армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спали і їли зі свиньми: СБУ показала відео з "командного пункту" росіян

"Росармія – це відсутність мотивації, зброя здебільшого середини минулого століття і тотальне безмежне пияцтво", – наголосив Федоров.

Заборона на продаж алкоголю ставить життя підприємців на Запоріжжі під загрозу. Водночас недотримання цього "наказу" окупаційної влади накладає штрафи, додав Федоров.

"В жертву Балицький приніс підприємців. Бо не продати алкоголь найманцям зі зброєю, значить очікувати кулю. А продати - отримати десятки тисяч штрафу. Зрадникам байдуже на людей. Вони хочуть лише вислужитися перед кремлівським хазяїном", – написав український посадовець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...