"Слуги" забезпечують повернення проросійських наративів у політичний порядок денний - нардеп від "Голосу"

"Слуги" провалили постанову про вшанування жертв Другої світової війни, у якій хоч якось згадали про агресію Росії, і були заклики не перекручувати історію. На нашу думку, заява була надто м’яка й махрова, й уже запізніла, але заява, яку треба було ухвалити, - пише Соломія Бобровська на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Цікаво, що цей текст писали винятково "слуги народу" в нашому комітеті. Ні правок "Голосу", ні правок "Європейської солідарності" про роль Сталіна в розв'язуванні Другої світової війни, про окупацію країн Балтії, Польщі, Фінляндії, Західної України – вони згадати не спромоглися. Не спромоглися згадати навіть Будапештський меморандум і постійне членство РФ у Радбезі ООН.

Смішно, бо це очевидно мав би бути текст, який підтримала би принаймні їхня фракція, якщо вже вони його писали. У президента же ж історична більшість! Більше, ніж більшість!

Дуже сумно через усе це, бо проросійські наративи впевнено повертаються в політичний український порядок денний. І якщо вже в українському парламенті (!!!) набирається всього 200 голосів на підтримку постанови про роль СРСР як окупанта й агресора та роль РФ як окупантки й агресорки, то.....страшно уявити чи відзначатимуть перемогу в боротьбі з радянською окупацією. Голосування – тут".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...