Смертельна стрілянина в Дніпрі: Начальник департаменту пояснив, чому поліцейський застосував зброю, а не електрошокер

Начальник Департаменту патрульної поліції, генерал Євген "Маршал" Жуков прокоментував смертельну стрілянину в Дніпрі, коли патрульний поліцейський під час затримання застрелив чоловіка, який був пасажиром автомобіля “Ягуар” і чинив опір правоохоронцям, передають Патріоти України.

На YouTube-каналі Pressing він, зокрема, пояснив, чому поліцейські змушений був застосувати саме табельну зброю. За словами Євгена Жукова, поліція не може використовувати електрошокери, оскільки це не передбачено законодавством. "Є законодавча влада, вони приймає ті чи інші закони. Була пропозиція – її не підтримали, все", - зауважив він.

Керівник Департаменту патрульної поліції не став розмірковувати про правомірність чи неправомірність його дій, оскільки все ще триває досудове слідство. “Наразі поліцейський знаходиться вдома і триває слідство”, - наголосив він.

Євген Жуков також назвав пасажира “Ягуара” Джумбері Сілогаву, який нахабно себе поводив у розмові з поліцейськими, а потім чинив їм фізичний опір, “вихованцем” деяких ютуб-блогерів, які знімають провокативні відео.

“Є спеціальні такі "фунти", обучені провокатори, які їздять, спеціально провокують поліцейських, знімають "відосики", заробляють собі лайки. Я вважаю, що це злочинці і їх треба реально наказувати. Будете знімати ці "відосики", провокацію, дискредитацію, приниження поліцейських потім, коли буде мирний час", - наголосив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...