США на цьому не зупиняться? На що Україна може розраховувати після отримання ATACMS, - політолог

Після ATACMS Україна може розраховувати на ракети більшої дальності від США. Таку думку висловив політолог, директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик, передають Патріоти України.

"Я думаю, можна розраховувати на ракети більшої дальності. Можливо, не в об'ємі для руйнування Кримського мосту, але цього буде достатньо для завдавання ударів по аеродромах ворога", - зазначив Кулик.

Це дозволить відсувати місця базування російської стратегічної чи тактичної авіації від лінії фронту. Відповідно, у воїнів протиповітряної оборони України буде більше часу для підготовки відбиття атак, зауважив політолог.

"Ракети великої дальності створюють проблеми для забезпечення пальним і постачання техніки для російської армії на фронті. Також це збільшує наші бойові можливості. І, звичайно, це руйнування транспортного коридору", - підкреслив Кулик.

Зараз РФ активно будує залізницю, яка має об'єднати Донецьк та Маріуполь і таким чином спростити постачання техніки та боєприпасів на південний фронт.

"Власне кажучи, якщо б ми мали достатню кількість ракет середньої і великої дальності, нас би ці коридори мало хвилювали. Я думаю, що США до цього вже підходять, і наступним кроком буде саме передавання ракет великої дальності", - зазначив Віталій Кулик.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...