Святкування річниці війни Росії: У Путіна з масовкою розплачуватимуться "брендовим одягом" і їжею, - Bild

Російський дикатор Путін готується до святкування річниці війни проти України. Для цього вже збирають масовку на "святковий концерт", з якою готові розплачуватись "брендовим одягом", їжею або 500 рублів. Про це пише Bild, передають Патріоти України.

Російський диктатор у Москві також планує виступити на концерті за нагоди року масових вбивств українців. У Росії вже почали набирати масовку, якій обіцяють "500 рублів за кілька годин роботи".

Також на кривавий концерт завозитимуть студентів. Їм обіцяють за присутність брендовий одяг та їжу. Видання зауважує, що масовка на путінські концерти подешевшала. Ще рік тому росіянам за аналогічне дійство пропонувати 1500 рублів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...