"Та ну нах*й! Прямо на колію, нах*й": Окупанти вражені роботою українського дрона-сапера (відео)

У соцмережах з’явилися рідкісні кадри з роботою дрона-сапера, за допомогою якого українські військові проводять дистанційне мінування доріг. Відповідні кадри опублікував у Telegram журналіст Юрій Бутусов, який отримав їх від аеророзвідника 59-ї окремої мотопіхотної бригади Андрія Сергана, передають Патріоти України.

«Зазвичай не публікуємо свою роботу, бо забобонні. Хочемо, щоб був хороший результат, і міндобриво потрапило в українську землю, перегнивати. Але цього разу саме орче стадо опублікувало у своїх каналах. Тож це вже не секрет. Отже, прем'єра документалки під назвою „Як бачать нашу роботу гнійні“. Пишаюся нашою командою!», — зазначив український захисник.

На оприлюдненому відео можна побачити, як військовослужбовці ЗСУ заряджають дрон протитанковими мінами ТМ-62, після чого він розставляє їх на ґрунтовій дорозі поруч із позиціями Сил оборони.

При цьому показовою є і реакція на такий безпілотник з боку російських загарбників, які були просто вражені можливостями ЗСУ. «Он, ТМка з'їжджає з нього. Замінував! Он вона. Та ну нах*й! Прямо на колію, нах*й», — прокоментували вони роботу українського дрона-сапера.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...