"Так об Путіна ноги давно не витирали", - Борислав Береза

"Так об Путіна ноги давно не витирали", - написав громадський діяч та політик Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"По пунктах:

1. Росія заявила, що зупиняє свою участь у реалізації «зернової угоди».

2. Україна, Туреччина та ООН погодили вихід 12 суден із зерном з українських портів 31 жовтня та повідомили про це Росію.

3. Прессекретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що вивезення зерна з України Чорним морем стало «ризикованим», а забезпечити його безпеку «неможливо».

4. Наразі з портів Одеса, Чорноморськ та Південний вже вийшли всі заявлені кораблі з 354,5 тис. тонн агропродукції до країн Африки, Азії та Європи. Ще чотири судна зайдуть у порти України.

Думка Росії щодо цього питання вже нікого не турбує. Російська спроба атаки на судно призведе до проблем, з якими Кремль не впорається. Тепер ситуація виглядає як цугцванг. Так, Путін усіх переграв. І себе також. І навіть здобув, сам себе. Але це вже не наші проблеми. Росіяни, а що це у вас із обличчям?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...