Такого ви точно не знали: На кого схожа донька Захарової і з ким голова МЗС РФ Лавров розважається на яхтах

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров багато років тому запав на рядову тоді співробітницю відомчого видання Марію Захарову, яку щгодом зробив своєю фавориткою. Ще однією супутницею одруженого міністра в його подорожах на яхти та вілли була співробітниця МЗС Світлана Полякова. Про це розповіла в ефірі телеканалу FREEДOM колишня депутатка Держдуми РФ, російська опозиціонерка та блогерка Марія Максакова, передають Патріоти України.

Скажений флірт із Захаровою

За її словами, поки дружина Лаврова, філолог за освітою, скромно працювала за спеціальністю та викладала російську мову та літературу в бібліотеці постійного представництва Росії в ООН, яке він тоді очолював, її “жеребець” поскакав до Москви у відрядження і випадково зустрів у будівлі МЗС коректорку відомчого видання "Вісник МЗС" Марію Захарову.

Сергій Лавров, стверджує Максакова, так захопився її молодецтвом, пустотливістю та розгульним характером, що вирішив прихопити Захарову з собою до Нью-Йорка.

Згодом на тлі чуток про цю інтригу, Лавров змусив Захарову і водія у постпредставництві РФ "зобразити почуття, що раптово спалахнули", і зіграти весілля.

"Там же в США у Захарової в 2010-му році народилася дочка дуже схожа екстер’єром на цього "коня в пальто", на водія вона схожа набагато менше... Тому, ймовірно, міністр продовжував усі ці роки виявляти до неї прихильність", - розповіла Максакова.

Подруга для спільних мандрівок

Блогерка стверджує, що пізніше Лавров завів ще одні близькі стосунки, знову ж таки закрутивши службовий роман, із такою собі Світланою Поляковою.

“Із цією Світланою Поляковою вони регулярно разом подорожують на якісь яхти, вілли. Тут треба також особливо наголосити, що цього нібито “скрєпного коня” чомусь радують усі ці “нескрєпні” цінності”, - відзначила Максакова.

За її словами, такий відпочинок на яхтах і віллах Лаврову регулярно організовує російський олігарх Олег Дерипаска. "Туди також любить їздити ще й дочка Полякової Поліна. І ось вона без вагань публікує кадри в Інстаграмі, де повідомляє про те, що там вона себе почуває просто як вдома", - зауважила блогерка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького