"Там проходить кілька логістичних ланцюжків": Військовий експерт пояснив, яке місто на Донбасі ЗСУ важливо контролювати

Окупанти з РФ підійшли до автодороги "Костянтинівка - Бахмут" , але ЗСУ утримують там міцну оборону. І поки лежить неподалік місто Часів Яр під українським контролем, загрози для нашого угруповання біля Бахмута немає. Про це в коментарі "24 каналу" заявив відомий військовий експерт, льотчик-інструктор і полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, передають Патріоти України.

Як говорив експерт, до кінця другого місяця зими російські окупанти намагатимуться посилити тиск в районі Бахмута, оскільки їх резерви будуть підходити в найближчі кілька тижнів. Водночас пік атак ворогів Світан очікує наприкінці лютого.

"Через Часів Яр проходить кілька логістичних ланцюжків постачання Бахмутського напрямку. Поки Часів Яр знаходиться під контролем українських військ, то Бахмутському угрупованню нічого не загрожує. Там не буде проблем", - сказав військовий експерт.

Як каже Світан, якщо ж окупанти доберуться до Часового Яру, то українські бійці швидко зможуть піти на височину і відсунутися від Бахмута трохи західніше і вже звідти будуть оборонятися від ворогів (за типом того, як це сталося в Соледарі).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Хороші русскіє" переймаються питанням, коли Росія звернула не туди? Та не було ніякого повороту, - Валерій Пекар

понеділок, 6 травень 2024, 23:18

"Не хотів розводитися на цю тему, але надто часто вона звучить у бесідах із західними партнерами: коли Росія звернула не туди? Цим же питанням переймаються "хороші русскіє": вони шукають момент, коли стався злам траєкторії, коли хороший Єльцин перейшов...

Родич Тищенка є фігурантом справи щодо розкрадання 140 млн - журналістське розслідування

понеділок, 6 травень 2024, 23:03

Чоловік сестри нардепа Миколи Тищенка Герман Блінов став фігурантом справи про розкрадання коштів під час будівництва метро на Виноградар. Про це повідомляє Bihus.Info, передають Патріоти України. За даними слідства, 140 мільйонів у жовтні 2022 року як...