"Терорист Прілєпін видав геніальну версію: Україна не тільки збила МН17, але й вбила Нємцова", - політтехнолог Голобуцький

Загалом тенденція показова: звичний "Ґосдєп" в якості жупела і винуватця в усьому вже, значить, не задовольняє Росію.

"Захар Прілєпін - ополчєнєц "ДНР", "пісатєль", просто вбивця і тепер ще й лідер партії "За правду" – 12 травня на ефірі «Осторожно, Собчак» видав геніальну версію: Україна не тільки збила МН17, але й вбила Нємцова", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Украина, которая начала радикально проигрывать в геополитической ситуации, теряя Крым и Донбасс, была более всего заинтересована в любом индикаторе возмущений в России. Они с огромной надеждой смотрели на российскую оппозицию, искренне верили, что сейчас поднимутся люди, снесут Кремль и Украине вернут Крым, Донбасс и заодно еще и Кубань. ...ОПРЕДЕЛЕННЫЕ ПЕРСОНАЖИ В УКРАИНСКОЙ ПОЛИТИЧЕСКОЙ СИСТЕМЕ БЕЗУСЛОВНО БЫЛИ ГОРАЗДО БОЛЕЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЫ [В УБИЙСТВЕ НЕМЦОВА], ЧЕМ ЛЮБОЙ ПЕРСОНАЖ В РОССИЙСКОЙ ПОЛИТИЧЕСКОЙ СИСТЕМЕ". Прілєпіну очевидно: пропали плівки з мосту, де вбили Нємцова, пропали українські плівки в справі МН17, "боинга, УПАВШЕГО В Донбассе в 2014 году" - значить, і там, і там винна Україна.--

До речі, Собчак слухала й кивала - це до теми "хороших русских" і "лояльної до України російської опозиції". Але загалом тенденція показова: звичний "Ґосдєп" в якості жупела і винуватця в усьому вже, значить, не задовольняє Росію. Тому тепер за всіма вбивствами і катастрофами призначена стояти Україна.

В принципі, таке вже було в 2014-му - коли всюди знаходили "візитки Яроша". Але тоді на чолі держави були "офіційні бандерівці" - Порошенко з Турчиновим і Яценюком. Те, що тепер, за теоретично неконфліктного і готового "дивитись в очі Путіну" Зеленського почалось те саме - дуже цікавий знак.

Тобто, на тлі жорсткого падіння цін на нафту і спорожнілого бюджету РФ дійсно готова перенести основні "бойові дії" проти України в інформаційну площину. І призначити її винною в усьому. Чекаємо, коли жупела почнуть ліпити особисто з Зеленського".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...