Траса Сватове - Кремінна під контролем ЗСУ: На Луганщині за одну добу знищили більше десятка ворожих танків, - Гайдай

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку. Зокрема, воїни з підрозділу ЗСУ, які знищили склад БК у Сватовому, за одну добу демілітаризували 11 російських танків. Про це в ефірі телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його інформацію, траса Сватове – Кремінна контролюється вогнем ЗСУ.

"Аби пересуватися між цими містами, росіяни вимушені робити коло через Старобільськ", – розповів Гайдай.

Голова ОВА повідомив, що біля Луганська вишукувалась черга з фур у декілька км, звідки снаряди та озброєння перевантажують у КамАЗи, щоб доставити на передову.

"Через влучність наших бійців поруч із артустановками окупанти боєприпаси намагаються не залишати", – сказав він.

За інформацією Гайдая, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, росіяни на Луганщині все частіше відкривають вогонь по цивільним.

Водночас, молодих хлопців, які відмовляються воювати, окупанти вивозять до Луганська для "перевиховання".

"Ретельні перевірки населення, як у Половинкиному, росіяни проводять у багатьох населених пунктах", – підкреслив Гайдай.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...

"Повертайтеся додому, Олексію!": Потап повідомив, що приїхав до Парижа і відреагував на критику

субота, 4 травень 2024, 15:34

Репер і продюсер Потап, який виступав у нічних клубах Німеччини з російськомовними хітами, похвалився, що подорожує Європою. Потапенко повідомив, що прибув до Парижа. На сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому постав під час прогулянки Па...