Три жінки за знаком Зодіаку природжені "відьми" - зведуть з розуму стервозністю

Раніше астрологи розповіли про найкрасивіших представниць гороскопу, тепер же вони назвали три найбільш стервозні жінки за знаком Зодіаку. Про це пише "Гродно 24", передають Патріоти України.

Козеріг

Ці жінки дуже працьовиті й акуратні, але коли щось йде не за їхнім планом, вони стають дратівливими і вимогливими. Жінка-Козеріг не стане скандалити і бити посуд. Однак вона буде пиляти чоловіка до тих пір, поки він не втече.

Водолій

Зазвичай представниці знака добрі і неконфліктні, але коли їх накриває гнів і невдоволення, вони стають нестерпними. У такі періоди їх обранцеві потрібно море терпіння. З віком, ці жінки ризикують перетворитися на вередливих бабусь, які всіх обговорюють.

Риби

Жінки-Риби - природжені артистки і аферистки. Це допомагає їм маскувати свою стервозну сутність. Вона виходить назовні тільки в тривалих стосунках. Поведінка примхливої представниці знака на кшталт стихійного лиха. Вона здатна вивести з себе будь-якого чоловіка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело