Це буде не рік, а казка: Таролог сказала, коли на Україну чекає розквіт

Відома таролог Людмила Хомутовська відповіла на запитання, коли в Україні закінчиться період гострих проблем і все піде вгору, тобто коли відбудеться такий переламний момент, передають Патріоти України.

Як вона розповіла в інтерв'ю YouTube-каналу TOP, у 2023-му році ще такого підйому чекати не варто, це відбудеться у 2024-му. "Це буде підйом, коли ми почнемо щось накопичувати. Та й те - 2024-й рік десь приблизно з восьмого місяця, де це буде більш-менш працювати", - каже астрологічний експерт.

А ось коли на Україну чекає справжній розквіт, так це у 2025-му, говорить Хомутовська: "2025-й карти взагалі нам показують не рік, а казку. Тому що все буде крутитися, все буде на своїх гойдалках".

Коли закінчиться війна в Україні - прогноз таролога

При цьому таролог нагадала, що, за її прогнозом, війна в Україні закінчиться у квітні 2023-го року. А от підписувати певні договори наша країна вже буде восени, весь цей час триватимуть юридичні перемовини: "У квітні 2023-го буде максимальна розв'язка, але підписувати документи будемо вже восени, бо юридично країни будуть між собою домовлятися".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...