Ці речі ніколи не можна викидати з дому, щоб не накликати біду

ТОП-7 речей, які не можна викидати з дому.

У минулому люди всебічно захищали себе і свої особисті речі від чужого впливу. Завдяки цьому з'явилося багато прикмет і забобонів, які з плином часу стали Обережно правилами. Слідувати їм чи ні - особиста справа кожного, але експерти сайту нагадують, що будь-які прикмети і застереження народжувалися не на порожньому місці. Зокрема, деякі предмети краще ніколи не викидати, щоб не накликати на себе біду, повідомляють Патріоти України.

Хліб і сіль.

Хлібом-сіллю зустрічали дорогих гостей. Ці продукти уособлюють ситість і достаток, благополуччя сім'ї і сімейне щастя. Наші предки вважали, що можна накликати гнів вищих сил, якщо недбало поставитися до хліба і солі. Тому залишки хліба рекомендується віддавати птахам або твариною. Сіль же можна розсипати по землі.

Старий гаманець або сумка.

Викинути гаманець або сумку - погана прикмета. Вважається, що разом з цими предметами можна викинути свої гроші, удачу і громадський статус. У минулому позбувалися від гаманця або сумки особливим способом - або закопували під молодим деревом, або спалювали. Це допомагало не тільки уникнути можливих фінансових проблем, але і відлякати злидні.

Сімейні фотоальбоми.

Фотографії несуть на собі відбиток енергетики людей і зберігають пам'ять про певний моменті їх життя. Позбутися можна тільки від тих знімків, які не мають до вас ніякого відношення. Якщо ж на фото зображені ваші родичі, друзі, товариші, то варто зберегти фотографії на пам'ять. Навіть якщо ви не підтримуєте стосунки з цими людьми, дуже небезпечно розривати зв'язок таким способом. Це часто закінчується неприємними наслідками - хворобою, пристрітом, чорною смугою. Якщо потрібно позбутися від фотографії, краще спаліть її, а попіл розвійте.

Дитячі речі.

Люди дуже дбайливо ставилися до дитячих речей. Вважалося неприпустимим викидати їх на смітник, пускати на ганчірки. Є повір'я, що якщо використовувати дитячий одяг для брудної роботи, то можна приректи дитини на нещасну життя. Зазвичай з таких речей робили ганчіркові іграшки, одяг для ляльок або роздавали тим, у кого є маленькі діти.

Весільна сукня (костюм).

Сімейне життя - велика відповідальність. Молодята мріють про довге і щасливе одруження, і для того, щоб так воно і було, весільні наряди потрібно берегти і нікому не передаровуватимемо.

Церковна атрибутика.

Намолені іконки, натільні хрестики, Молитвослови і Біблії - могутні особисті обереги, покликані охороняти від лихого, тому ні в якому разі не можна викидати освячені речі. Якщо виникла необхідність з ними попрощатися, віднесіть їх в храм.

Годинники.

Годинники - хранителі часу, а розкидатися своїм часом, як відомо, небезпечно. Цей магічний предмет вбирає все хороше і погане, зберігає історію і спогади. Якщо викинути робочі години, є ризик накликати на себе біду. Якщо все ж сильно хочеться від них позбутися, то можна розібрати на дрібні деталі і викинути частинами.

Нігті і волосся.

Волосся і нігті безпосередньо пов'язані з людиною, їх носієм, энергоканалами. Тому саме через ці «шматочки плоті» зазвичай проводять різні ритуали і магічне втручання.

Викидати нігті і волосся, звичайно, потрібно. Але робити це варто правильно — так, щоб ніхто не знайшов і не зрозумів. Найкраще спалювати, але це не завжди можливо. Тому волосся і нігті потрібно добре подрібнювати і загортати в папір.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...