"Цинкових гробів на всіх вистачить, ще є 25 мільйонів резерву": У Росії не надто засмучені через втрати у Макіївці

У ніч на 1 січня 2023 року окупанти отримали "новорічний сюрприз" від Збройних Сил у вигляді "бавовни" в Макіївці. Внаслідок цього загинуло декілька сотень загарбників, однак схоже, що громадяни ворожої держави не дуже переймаються через це, зазначають Патріоти України.

Різні джерела повідомляють про різну кількість загиблих мобілізованих окупантів внаслідок приходу "бавовнятка" в Макіївку, що на Донеччині. Ймовірно, на концерт до Кобзона відправились від 400 до 600 путінських солдатів, проте для жителів ворожої держави це не проблема, адже, як відомо, – "баби ще понароджують". Про це повідомляє 24 Канал з посиланням на росіян у соціальних мережах.

Реакція громадян держави-терористки на втрати в Макіївці

У мережі можна натрапити на дописи та коментарі цілком реальних людей, які живуть у Росії, та які не бачать трагедії для своєї держави у тому, що сталося в окупованій Донецькій області. Навіть загибель кількох сотень "своїх" же людей не змусила громадян терористичного угрупування проявити співчуття.

"Друзі, ну, серйозно, що таке 600 людей для Росії. На війні без втрат немає. У нас мобілізаційний резерв 25 мільйонів", – написала росіянка Свєтлана Ісмагілова.

У відповідь на це користувачка мережі, на ім'я Татьяна Третькова, запитала, чи має Свєтлана дітей. Тоді жінка відповіла, що "під час війни потрібно відключати емоції, оскільки або вони нами керують, або ми – ними".

Хоча, слід сказати, що, можливо, це і не реальна росіянка писала, а фейковий бот-акаунт. Ймовірно, якось так недолуго Кремль намагається "пояснити" за допомогою ботоферм громадянам Росії, що "цинкових трун вистачить на всіх". Тому переживати щодо загибелі кількох сотень людей – це даремна справа.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...

Не впевнений, що серед мільйона осіб у силах оборони хоч хтось воює за владу. За неї узагалі не треба воювати, - Віктор Трегубов

понеділок, 29 квітень 2024, 23:23

"Уже писав, та ще раз треба. З усіх аргументів на користь ухилення різного ступеня довбодятлізму мене більш за все дивує "за що воювати, за цю владу?" Ем. Мені просто цікаво, а ті, хто його висувають, хоча б на секунду намагаються подумати, що говорить...